Haapajärvellä on hyvä asua, elää, yrittää ja harrastaa!

Osuuskunta Kumisevan Kaiku

LISÄTIEDOT

KÄYNTIOSOITE:
Katajaperäntie 2
85800 Haapajärvi

SOITA:
0405757356

TUTUSTU:
Kohteen Facebook-sivu

Viihtyisät ja monipuoliset tilat sekä aktiviteettimahdollisuudet.

Osuuskunta Kumisevan Kaiku tarjoaa viihtyisät ja monipuoliseen käyttöön sopivat tilat sekä aktiviteettimahdollisuuksia kauniin maaseudun helmassa ympäri vuoden.

Aiemmin Kumisevan kyläkouluna toimineessa kiinteistössä on kolme vuokrattavaa tilaa; 120- paikkainen juhlasali, juhlasalin vieressä sijaitseva kabinetti pienemmille ryhmille sekä monenlaiseen liikkumiseen soveltuva liikuntasali.

Ulkoalueella on pelikenttiä ja lapsille leikkipaikkoja. Kesällä voi uida, meloa tai SUP-lautailla viihtyisällä uimarannalla. Välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Pitkänkankaan ulkoilualue, joka tarjoaa elämyksiä ja harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden.

Suunnittelemme ja toteutamme esimerkiksi perhejuhlat, kurssit ja kokoukset yksilöllisten toiveiden mukaisesti. Keittiöhenkilökuntamme palvelee kaikissa tarpeissa ja tilaisuuksissa ammattitaidolla.

Yksi osa toimintaamme on erilaisten tapahtumien järjestäminen. Niistä ehkä tunnetuin on kesäisin yhteistyössä Keitele-museon järjestetty nostalginen ”lättähattu-” eli kiskobussi matka Jyväskylään 1950-luvun hengessä.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Osuuskunta Kumisevan Kaiku — kohteen sijainti

Osuuskunta Kumisevan Kaiku - kuvia kohteesta