LISÄTIEDOT

KÄYNTIOSOITE:
Harjuntie 5
85730 Tulppo

SOITA:
0400281680

TUTUSTU:
Kohteen kotisivu
Kohteen Facebook-sivu

Päivä Kuusaalla vastaa viikkoa Rivieralla!

Kylätalo Eurola sijaitsee kauniissa maaseutuympäristössä Kuusaan kylällä noin 22 km Haapajärven keskustasta Kärsämäen suuntaan. Kärsämäeltä ja Valtatie 4:ltä matkaa on noin 15 km. Eurola on viihtyisä kohde matkailijoille, ryhmille, juhlien, leirien ja tapahtumien järjestäjille ympäri vuoden.

Lähes esteettömät tilat soveltuvat parhaiten alle 100 hengen ryhmille. Nykyaikaiset viihdevarusteet ja muunneltavat tilat antavat mahdollisuuden monipuoliseen tilojen käyttöön. Kylän emännät tarjoavat tilauksesta maistuvat, monipuoliset ruoat ja herkulliset kahvitukset niin vieraileville ryhmämatkailijoille kuin juhlatilaisuuksiin. Pitopalveluissamme yhdistämme paikallisuuden ja perinteiset pohjoispohjalaiset herkut asiakkaamme toiveisiin. Kauttamme on saatavissa myös ohjelmapalveluita.

Isolta pihalta löytyy matkaparkki, jonka kuusi hyvin varusteltua sähköpaikkaa palvelevat karavaanareita ja telttailijoita.
Karavaanipaikkojen mukavuuksia ovat mm. talousrakennuksen wc- tilat.

Sisätilojen pesu- ja wc-tilat ja täysin varusteltu sisäkeittiö, kaksi puulämmitteistä saunaa sekä rentoutumisen kruunaava kylpytynnyri erikseen sovittavissa!

Iso laavu tulipaikkoineen valmistuu kesäkuussa 2018. Kesäkioski tarjoaa mahdollisuuden pieneen herkutteluun.

Kuusaa-Jokelan kylällä tapahtuu

Kylällä järjestetään useita erilaisia tapahtumia eri vuodenaikoina. Osallistu mm. pääsiäisen aikaan kokkopilkkikisaan tai kesäkuun alussa vaihtelevateemaiseen Avoimet Kylät -tapahtumaan. Kesäkauden kruunaa perinteikäs Kuusaan Marathon, joka järjestetään 4.8.2018 jo 24. kerran.

Aktiviteetit

Kuusaa-Jokelan kylille on suunnitteilla erilaisia luontoaktiviteetteja, mutta jo nyt luonnossa liikkumisen mahdollisuudet ovat mahtavat!

Bongaa lintuja Nuijunjärven valtakunnallisesti palkitulla kosteikkoalueella tai tarkkaile luonnon kiertoa Hirsinevan Natura-alueella. Narraa mato-ongella Kuusaanjärven mahti-ahven tai hiihtele kimmeltävän hankimaiseman halki valmiilla laduilla.

Ilmakuva Kuusaalta: Veijo Toivoniemi

 

Eurola — kohteen sijainti

Eurola — kuvia kohteesta