LISÄTIEDOT

KÄYNTIOSOITE:
Harjuntie 5
85730 Tulppo

SOITA:
0400281680

TUTUSTU:
Kohteen kotisivu
Kohteen Facebook-sivu

Kylätalo Eurola, tarjoaa viihtyisät monipuoliset tilat ja kylän ammattitaitoiset emännät tarjoavat pitopalveluna maistuvat, monipuoliset ruoat ja herkulliset kahvitukset juhlatilaisuuksiin, tapahtumiin kuin vieraileville ryhmämatkailijoille.

Kylätalo Eurola sijaitsee kauniissa maaseutuympäristössä Kuusaan kylällä noin 22 km Haapajärven keskustasta Kärsämäen suuntaan. Kärsämäeltä ja Valtatie 4:ltä matkaa on noin 15 km. Eurola on viihtyisä kohde matkailijoille, ryhmille, juhlien, leirien ja tapahtumien järjestäjille ympäri vuoden.

Lähes esteettömät tilat soveltuvat parhaiten alle 100 hengen ryhmille. Nykyaikaiset viihdevarusteet ja muunneltavat tilat antavat mahdollisuuden monipuoliseen tilojen käyttöön. Kylän emännät tarjoavat tilauksesta maistuvat, monipuoliset ruoat ja herkulliset kahvitukset niin vieraileville ryhmämatkailijoille kuin juhlatilaisuuksiin. Pitopalveluissamme yhdistämme paikallisuuden ja perinteiset pohjoispohjalaiset herkut. Meillä Kylätalo Eurolassa kaiken tekemisemme keskiössä ovat sydämellinen, asiakasta kuunteleva ja huomioiva palvelu sekä tuoreista ja mahdollisuuksien mukaan paikallisista raaka-aineista, maultaan ja sisällöltään paikan päällä tehty aito ruoka.

 

Isolta pihalta löytyy matkaparkki, jonka kuusi hyvin varusteltua sähköpaikkaa palvelevat karavaanareita ja telttailijoita.
Karavaanipaikkojen mukavuuksia ovat mm. talousrakennuksen suihku ja wc- tilat.

Sisätilojen pesu- ja wc-tilat ja täysin varusteltu sisäkeittiö, kaksi puulämmitteistä saunaa sekä rentoutumisen kruunaava kylpytynnyri erikseen sovittavissa!

Iso laavu tulipaikkoineen tarjoaa mahdollisuuden viettää nuotioiltoja, illanistujaisia ja tarjoaa retkeilijöille taukopaikan.

 

Kuusaa-Jokelan kylällä tapahtuu

Kylällä järjestetään useita erilaisia tapahtumia eri vuodenaikoina. Osallistu mm. pääsiäisen aikaan kokkopilkkikisaan tai kesäkuun alussa vaihtelevateemaiseen Avoimet Kylät -tapahtumaan. Kesäkauden kruunaa perinteikäs Kuusaan Marathon, joka järjestetään joka vuosi heinä-elokuun vaihteessa.

Aktiviteetit

Kuusaa-Jokelan kylä tarjoaa luonnonystäville monia mahdollisuuksia. Kylätalo Eurolan pihasta lähtee Hullun Polku 6,8 km ja reitin jatkona on Kaarlon kierros 1,4 km. Kaarlon kierros reitti kulkee aarnimetsäisellä yksityisellä luonnonsuojelualueella Hirsinevan Natura-alueen läheisyydessä.

Lintuja voi bongata Nuijunjärven valtakunnallisesti palkitulla kosteikkoalueella Hanhenpesän lintutornista tai tarkkailla luonnon kiertoa Hirsinevan Natura-alueella. Kesällä voi mato-ongella narrata Kuusaanjärven mahti-ahvenia ja talvella hiihdellä kimmeltävän hankimaiseman halki valmiilla laduilla.

Lisätietoja retkeilyreiteistä www.haapajarvi.fi/retkeilyreitit.

 

 

Eurola — kohteen sijainti

Eurola - kuvia kohteesta