Haapajärvellä on hyvä asua, elää, yrittää ja harrastaa!

Liikuntakeskus Buusti

LISÄTIEDOT

KÄYNTIOSOITE:
Puistokatu 46-48
85800 Haapajärvi

SOITA:
0406512322

TUTUSTU:
Kohteen kotisivu
Kohteen Facebook-sivu

Liikuntakeskus Buusti
Liikuntakeskus Buusti sijaitsee Haapajärven ydinkeskustassa osoitteessa Puistokatu 46-48. Hyvinvointi- ja liikuntapalvelut saman katon alta; kuntosali, ryhmäliikunta, spinning, hieronta ja personal trainer-palvelut, ohjaus- ja ohjelmapalvelut sekä yritysliikuntapalvelut.  Tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu kuntosali, jossa monipuolinen valikoima laitteita sekä välineitä. Kuntosalilla Bodytone-merkkiset painopakkalaitteet, voimailupuoli sekä toiminnalliseen harjoitteluun oma erillinen ruohomattoalue josta löytyy myös monipuolinen valikoima lajiin sopivia välineitä.

Kertakäynnit kuntosalille ostettavissa tien toiselta puolelta R-Kioskilta. Kertakäynnit voi käyttää kuntosalin aukioloaikoina. Saat kertakäyntilätkän suoraan R-Kioskilta ja se palautetaan kuntosalin postilaatikkoon lähtiessä.

Ryhmäliikuntatila sijaitsee rakennuksen toisessa päädyssä (erillinen sisäänkäynti). Ryhmäliikuntatilassa on tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu iso liikuntatila peileineen ja pukuhuoneineen. Ryhmäliikuntatunneillamme kattava valikoima erilaisia tunti vaihtoehtoja tanssillisista tunneista aina kehonhuoltoon. Myös ohjatut spinning-tunnit aamu- ja iltaryhminä.

Hierontapalvelut, vapaita hieronta-aikoja on varattavissa p. 040-651 233 ja suoraan myös ajanvarauskalenteristamme, joka löytyy hieronta-linkin alta nettisivuiltamme. Buustissa hierontapalveluista vastaa fysioterapeutti Katja Klemettilä.

Personal trainer palvelut sekä yksilö- että ryhmävalmennuksena ja myös uutena palveluna TEHO-ryhmät jotka ovat kestoltaan kuukauden tai kahden kuukauden mittaisia valmennuksia pienryhmän kesken. Myös harjoitusohjelmat, kunto-ohjelmat sekä ravinto-ohjauspalvelut saatavilla meiltä.

Tarjoamme myös yritysliikuntapalveluita; Firmanpiikkiin yrityssopimukset, TYKY-päivät ja yritysten ohjatut liikuntatunnit sekä erilaisia räätälöityjä yrityspaketteja yrityksille.

Verkkokauppa. Verkkokauppamme palvelee 24/7, ja ensimmäisen paikan päällä tehdyn kulkulätkän rekisteröinnin jälkeen, voit jatkossa ladata ja ostaa lisää palveluita suoraan verkkokaupastamme.

Ryhmäliikuntakalenteriin tästä linkistä: https://liikuntakeskusbuusti.avoinna24.fi/reservation

Tervetuloa tutustumaan!
Meillä treenaamisen voi aloittaa milloin vain, iästä ja kunnosta riippumatta – autamme Sinut alkuun! T. Minna & Katja

Liikuntakeskus Buusti www.liikuntakeskusbuusti.fi
Olemme myös facebookissa #liikuntakeskusbuusti

Liikuntakeskus Buusti - kuvia kohteesta